Svetske zvezde za Obamin ispraćaj, kod Trampa neće niko

Odlazeći američki predsednik Barak Obama prirediće 6. januara zabavu za najbliže prijatelje i velike donatore, a među zvanicama najavljeni su Bijonse, Džej Zi, Stivi Vonder, Bredli Kuper, Džej Džej Abrams, Brus Springstin, Pol Makartni, Edi Veder, Dejvid Leterman i Džordž Lukas.

Život

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 05.01.2017.

15:45

Svetske zvezde za Obamin ispraćaj, kod Trampa neće niko
Foto: Gettyimages

Kako piše "Vašington post", postoje glasine da će doći i pevač Ašer i slavni glumac Semjuel L. Džekson.

S druge strane, prema pisanju magazina NME, novi predsednik Donald Tramp bori se da sastavi listu izvođača na svojoj inaguraciji 20. januara.

Do sada Tramp je uspeo da obezbedi samo jednog umetnika - finalistkinju šou-programa "Amerika ima talenat" 2010. godine Džeki Evančo koja će izvesti američku himnu.

Rebeka Ferguson je potvrdila da je pozvana na inaguraciju, ali je rekla da će prihvatiti poziv ako bude mogla da peva numeru "Strange Fruit" Bili Holidej.

Bilo je mnogo spekulacija oko toga koji bi umetnici mogli da nastupe na Trampovoj inaguraciji, pa je tako član legendarne grupe "Kis" Džin Simons negirao prethodnih dana da je pozvan da svira.

Takođe, hrvatski muzičari Luka Šulić i Stjepan Hauser, članovi sastava "2 Cellos", odbili su da nastupaju na inauguraciji Donalda Trampa.

Obama je na svoju inaguraciju 2009. godine pozvao Bijonse i Aretu Frenklin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

103 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: