24 minuta sa Zoranom Kesićem: Otkud Pinokio u Narodnoj skupštini

Budite i ove subote, 10. decembra, od 21h uz Zorana Kesića na televiziji B92.

Život

Izvor: B92

Petak, 09.12.2016.

12:23

24 minuta sa Zoranom Kesićem: Otkud Pinokio u Narodnoj skupštini

Subota, 10. decembar u 21h

TV B92

U novoj epizodi “24 minuta sa Zoranom Kesićem” videćete otkud Pinokio u poslaničkim klupama Narodne skupštine. Pogledajte kako je gradonačelnik Kraljeva svečano pustio u rad jedan semafor i kako teku radovi na izgradnji prve muzičke fontane u Srbiji. Ne propustite da saznate sve o bitki akcentima i drugim zanimljivostima koje su obeležile proteklu nedelju.

Ovonedeljna analitičarka je dramski pisac Staša Koprivica, a specijalni gost u ovoj epizodi je jedan od glavnih glumaca filma “Stado” Zoran Cvijanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: