Istraživači potvrdili: Žene više vole veće penise

Žene koje imaju „veze“ na jedno veče, preferiraju muškarce sa većim polnim organima, za razliku od onih žena koje vole duge veze.

Život

Izvor: B92

Sreda, 07.12.2016.

16:20

Istraživači potvrdili: Žene više vole veće penise
Foto: Thinkstock

U neobičnoj studiji koja je nedavno sprovedena, 75 žena je imalo zadatak da od 33 različita modela penisa izaberu onaj koji bi im najviše odgovarao.

Istraživači sa Univerziteta u Kaliforniji i Meksiku su rekli da je ovo prvo istraživanje u kome su koristili 3D modele penisa, za razliku od prethodnih 2D slika.

Na pitanje koja dužina penisa bi im bila idealna kod partnera sa kojima žele da budu u dugoj vezi, većina žena je navela dužinu od 16 cm i širinu od 12 cm, dok su za partnere za jedno veče te dimenzije bile veće za jedan cm.

Istraživači to objašnjavaju time što žene kod partnera sa kojim žele da budu u dugoj vezi više cene inteligenciju, a ne atraktivnost, a dužina penisa se dovodi u vezu sa nivoom testosterona koji može da utiče na atraktivnost muškarca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: