Lejdi Gaga: Patim od psihičkog poremećaja

Pevačica Lejdi Gaga priznala je u emisiji “Tudej” da pati od posttraumatskog stresnog poremećaja.

Život

Izvor: Huffington Post

Utorak, 06.12.2016.

12:43

Lejdi Gaga: Patim od psihičkog poremećaja
Foto: Gettyimages

“Patim od psihičke bolesti – patim od posttraumatskog stresnog poremećaja. Nikom nisam ranije rekla za to”, rekla je pevačica.

“Dobrota koju su mi lekari pokazali, kao i moja porodica i prijatelji, mi je spasla život”, dodala je ona. “Tražim načine da sebe izlečim i shvatila sam da je dobrota najbolji način.”

Tridesetogodišnja pevačica govorila je u kampanji o dobroti, koja je zajednički projekat njene fondacije “Born This Way”, “Tudej” i NBC Universal.

Lejdi Gaga je u okviru te kampanje posetila Centar “Ali Forney” u Bruklinu gde ja razgovarala sa mladim LGBT beskućnicima.

“Ova deca nisu samo beskućnici. Mnogi od njih pretrpeli su razne traume. Oni su odbačeni na neki način. Nisam ništa bolja od te dece. Nisam ni gora”, rekla je Gaga. “Isti smo. I jedni i drugi hodamo na dve noge istom zemljom i u ovome smo zajedno.”

Lejdi Gaga je u intervjuu za “Harvard Stern šou” otkrila da je kao tinejdžerka bila silovana. Tada je krila to što joj se desilo, jer “nije želela da je silovanje definiše kao ličnost”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: