Treće još veće: Ivan Ivanović dobija još jedan termin na Prvoj

Veče sa Ivanom Ivanovićem dobija svoj treći termin na TV Prva - od 6. decembra, utorkom u 22.15.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 05.12.2016.

15:19

Treće još veće: Ivan Ivanović dobija još jedan termin na Prvoj
Foto: Promo

Najtalentovaniji komičari i glumci će svakog utorka zabavljati publiku i takmičiti se u tome ko je najduhovitiji. Odluku o pobedniku doneće publika u studiju direktno glasajući za najduhovitijeg ili najsmešnijeg.

Pored Ivana Ivanovića, u emisiji ćete gledati Branka Đurića Đuru, koji se kroz ovu emisiju vraća na televiziju u Srbiji, radeći ono što najbolje radi, zasmejavajući vas. Tu su i Ivanovi muškarci Srđan Dinčić, Branislav Raičević i stendap komičari Aleksandar Perišić i Nikola Silić.

Očekuje vas veče smeha i zabave uz skečeve, šaljive vesti, komičarske igre, improvizacije i neopisivu želju ovih ljudi da vas zasmeju.

Autor emisije Ivanović objašnjava kako je došlo i do treće večeri tokom koje će zabaviti publiku na pomalo specifičan način.

„Došao sam na ideju da napravimo emisiju koja će biti festival komedije i koja će za cilj imati isključivo da zabavi ljude. Ovo će biti svojevrsno takmičenje, publika u studiju će birati ko je najduhovitiji od naših stendap komičara. Mislio sam da baš iz tog razloga nije fer da u mojoj emisiji i ja učestvujem u tom takmičenju ali publika će na kraju svake epizode imati priliku da glasa za mene - da li sam dobro ili loše obavio svoj posao. Sa nama će svakog utorka biti zvanično najduhovitija ekipa momaka – Branko Đurić Đuro, Srđan Dinčić, Bane Raičević, stendap komičari Aleksandar Perišić i Nikola Silić. Nadam se da će u budućnosti i ostali komičari prihvatiti da s vremena na vreme dođu kao VIP gosti i učestvuju u ovom šou programu. Zaista sam želeo da uradim emisiju koja je stvarno posvećena samo publici, stvarnoj zabavi bez ikakvih drugih misli i poruka“, kaže Ivanović.

„Emisija ima nekoliko segmenata u kojima određujem zadatke, maltretiram neke poštene ljude“, kroz šalu Ivan objašnjava pravila igre i dodaje: “Imamo igre improvizacije koje ovi momci već uspešno rade na svojim stendap nastupima. To je nekoliko igara koje će se u krug smenjivati. Igraće se po dve igre u jednoj epizodi, postoje panel discipline u kojima publika u studiju glasa, to su takozvani pančlajnovi komičara na zadatu temu koju im ja određujem, moraju na licu mesta da improvizuju, smisle i govore neke smešne pančlajnove, a onda publika bira ko je tu stvarno bio duhovit, a ko nije. Imamo i rubriku koja se zove ‘Spomenar’, koja se odnosi na sve ono što smo mi radili u proteklih šest godina kada je emisija startovala, na primer kakvu sam frizuru imao pre toliko godina, a da mi to niko nije rekao, podsećanje na gomilu stvari koje smo radili jer je nekako obrnut generacijski krug.

Publika koja nas sada gleda dobar deo ni ne zna šta smo radili 2010. i 2011. godine. A tu ima mnogo zanimljivih stvari. Biće dosta skečeva koje ćemo snimiti samo za ovu priliku. Đura ima svoju redovnu rubriku u kojoj daje savete gledaocima na razna pitanja koja ih muče – šta ukoliko kasnite na sastanak sa devojkom, kako da slažete taštu. Ta rubrika će se zvati „kako da“ i „kako ne“.
Foto: Promo
O tome da li će se postavka komičara širiti, popularni voditelj kaže: „Nadam se da će nam se u budućnosti pridružiti Andrija Milošević, Rene Bitorajac kao predstavnik Hrvatske, voleo bih da to postane regionalno takmičenje u duhovitosti. Pozvaću i Mićka Ljubičića ukoliko bude želeo da se pridruži s vremena na vreme. Nadam se da će ovo biti prava revija komedije u televizijskom formatu. Snima se u našem studiju koji je dosta promenjen za tu priliku, razne neke stvari smo dodali, te će tako već poznati prostor biti ulepšan novim elementima - pozorišnom zavesom, elektronskim gedžetima, baš kako priliči svojevrsnoj klupskoj komičarskoj zabavi. Imam i jedan divni crveni cilindar...“

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: