Poslednji intervju Leonarda Koena: Spreman sam da umrem

Leonard Koen, pevač, tekstopisac i pesnik, umro je u 83. godini života. Deluje da je ovaj vizionar u svom poslednjem intervjuu na neki način i predvideo svoj odlazak.

Život

Izvor: Guardian

Petak, 11.11.2016.

09:14

Poslednji intervju Leonarda Koena: Spreman sam da umrem
Foto: Tanjug / AP Photo/Chris Pizzello

U velikom intervjuu koji je povodom objavljivanja njegovog novog albuma u magazinu “New Yorker”, rekao je da je spreman da umre.

“Nadam se da smrt nije suviše neprijatna. To je to što se mene tiče”, rekao je Leonard.

Ipak, imao je i finansijskih briga i često je razmišljao o tome da li će svoju porodicu ostaviti obezbeđenu.

“Nikad nisam prodavao dovoljno albuma, da bih bio sasvim opušten s novcem. Trebalo je da finansijski podržim dvoje dece i njihovu majku, kao i sebe da izdržavam i nisam se rasipao. Sada mi je to navika. Pored toga, tu je i element vremena, koji me tera da stvari dovedem do kraja. Nisam ni blizu završetka tih poslova. Ne znam koliko ću još toga uspeti da uradim”.

Komemoracija će biti održana krajem meseca u Los Anđelesu.

Slavni su se na društvenim mrežama oprostili od velikog Koena: .

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: