VICE na TV B92: Tekvondo ratnici protiv nindža dilera

VICE Srbija nastavlja da donosi zanimljive priče, vesti i originalne sadržaje iz oblasti kulture, mode, tehnologije, umetnosti i sporta iz celog sveta, ali i iz Srbije.

Život

Izvor: B92

Sreda, 26.10.2016.

10:00

VICE na TV B92: Tekvondo ratnici protiv nindža dilera

Sreda, 26. oktobar u 23:30

TV B92

POROCI MAJAMIJA: TEKVONDO RATNICI PROTIV NINDŽA DILERA

Tokom četiri decenije, veliki učitelj J. K. Kim je izgradio imperiju na borilačkim veštinama i seminarima za samopomoć. Njegovi poklonici uglavnom ne znaju da je 1987. godine bio producent, jedan od reditelja, i zvezda sopstvenog akcionog filma koji ga je zamalo uništio. VICE otkriva predivne i jedinstvene umove iza najjačih, nenamerno sumanutih filmova na svetu.

ZATROVANI ZLATNOM GROZNICOM

Zlato je brzo postano "novi kokain" u Kolumbiji. S tim, da je legalno za razliku od kokaina i da ga nije moguće lako ispratiti njegovo kretanje. S druge strane, postoje nuspojave u ovom novom biznisu – erektilna disfunkcija i oštećenja na mozgu. Stručnjaci sa kojima VICE razgovara tvrde da do ovih problema dolazi od žive koja je neophodna supstanca u poslu kopača zlata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: