“24 minuta“ – Kesić: Postoje dve škole mišljenja... (VIDEO)

Nova sezona emisije “24 minuta sa Zoranom Kesićem” emituje se na TV B92. Svake subote u 21h Kesić se bavi najjaktuelnijim temama, a u novoj epizodi “24 minuta”, između ostalog, saznaćete koje su dve škole mišljenja o kandidatu opozicije za predsednika Srbije.

Život

Izvor: B92

Subota, 22.10.2016.

22:15

“24 minuta“ – Kesić: Postoje dve škole mišljenja... (VIDEO)

“Kada je reč o učešću opozicionih partija na predsedničkim izborima postoje dve škole mišljenja, prva – zajednički kandidat koji treba da bude nestranačka ličnost i druga – žuta škola mišljenja po kojoj kandidat treba da bude – Šutanovac... Pa, to je možda ista škola mišljenja i Šutanovac mu dođe kao neka nestrančka ličnost, DS sve manje liči na stranku, a sve više na jedan neformalni klub ljubitelja Šuleta...“ U novoj epizodi emisije "24 minuta sa Zoranom Kesićem” analitičari će biti Draža Petrović, glavni urednik lista “Danas” i kako Njuz-net ekipa najavljuje - “crnogorski pisac iz Novog Beograda”, Đuro Radosavović.

Teme koje će se u ovoj epizodi “uzeti u razmatranje” su “Vojni dani premijera i ministara u kasarni u Nišu”, “Kome smetaju jaki socijalni slučajevi”, “Kako su sportisti postali trčeći bilbordi za promociju dilera droge i kriminalaca”, a Zoran Kesić I Njuz-netovi se pitaju i “Ko je državni udar iz Srbije izvezao u Crnu Goru”…

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: