24 minuta: Početnička greška mladog Đurića i žuta karta /VIDEO

U najnovijoj epizodi nove sezone emsije “24 minuta” videli ste kojih devet sekundi su najduži u Životu Marka Đurića.

Život

Izvor: B92

Subota, 15.10.2016.

22:05

24 minuta: Početnička greška mladog Đurića i žuta karta /VIDEO

Kako je autor emisije Zoran Kesić rekao o aktuelnom slučaju sa Trepčom i poništavanjem odluke kosovske skupštine, nije ovo prvi put da se nešto poništi na Kosovu.

“Naši stari gledaoci će se setiti kako je Miloš Obilić poništio sultana Murata, da bi nešto kasnije tu njegovu odluku poništio Bajazit”, rekao je Kesić.

Međutim, on dodaje da svaka krizna situacija izrodi neku novu zvezdu.

“Državni udar proslavio je Vučićevića, poplava je izbacila Čučkovića, a aktuelna situacija sa Telekomom i Trepčom istakla je Marka Đurića, diskretnog i tihog heroja”, navodi Kesić.

Ovoga puta, Đurić je zaslužio žuti karton.

“Perspektivni Marko Đurić na krilima ne tako davnih 5:0 iz Brisela sagoreo je u želji da ovu utakmicu , koju izgleda gubimo, učini neizvesnom, početnička greška mladog Đurića i zaslužena javna opomena, žuta karta od kapitena, selektora, glavnog sudije, delegata, ekonoma i vođe navijača, gospodina Vučića”, naglašava Kesić.

U ovoj epizodi emisije “24 minuta” analitičar je Dragoljub Ljubićić Mićko koji se pojavio u čak šest uloga, i glumac Petar Strugar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

85 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: