Čekao 18 meseci na dostavu pice, pa tužio piceriju

Australijanac koji je čekao na dostavu pice punih 18 meseci konačno je obeštećen i to sa 1.200 dolara.

Život

Izvor: Newser

Ponedeljak, 10.10.2016.

12:33

Čekao 18 meseci na dostavu pice, pa tužio piceriju
Foto: Thinkstock

Tridesetogodišnji Tim Driskol naručio je tri pice, dva štapića s belim lukom i dva gazirana napitka iz picerije “Domino” u aprilu 2015.

Porudžbina nikad nije stigla do njegovog stola.

On kaže da je zbog toga bio “posramljen” i “lično uvređen”, jer zbog greške picerije nije imao čime da posluži goste.

Posle sat vremena čekanja, pozvao je restoran, a menadžer mu se izvinio, rekao da su zauzeti i ponudio refundaciju. Ni refundacija se nikad nije pojavila.

Driskol je ponovo tražio svoj novac nazad posle godinu dana, ali su mu iz picerije “Domino” rekli da još “istražuju” slučaj.

Kada mu je prekipelo, tužio ih je.

Iako je Driskol prvobitno tražio obeštećenje od 9.000 dolara “kako bi ih naučio pameti”, sudija mu je na kraju dodelio 1.203,27 dolara, što je dovoljno da pokrije troškove suđenja i originalnu porudžbinu.

Iz picerije “Domino” u prvi mah su poručili da je Driskolova tužba “gubljenje dragocenog vremena suda” i obećali da će se žaliti, ali su se posle izvinili zbog tih reči.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: