Počinje nova sezona „24 minuta sa Zoranom Kesićem“

Od 1. oktobra ekipa emisije „24 minuta sa Zoranom Kesićem“ družiće se ponovo sa gledaocima televizije B92 svake subote premijerno od 21h.

Život

Izvor: B92

Sreda, 28.09.2016.

10:15

Počinje nova sezona „24 minuta sa Zoranom Kesićem“

Zoran Kesić i njuznetovci za novu, jesenju sezonu emisije “24 minuta sa Zoranom Kesićem”, koja na B92 počinje da se emituje 1. oktobra, najavljuju dramatični tematski zaokret kojem se niko nije nadao.

“U protekle tri godine i 86 snimljenih epizoda radili smo naporno da satirom doprinesemo napretku naše zemlje. Radili smo, takoreći, protiv sebe. Jer, što je zemlja bolja, stabilnija i bogatija, to je manje materijala za satiru. I sada, kada se bliži početak nove sezone, kada pogledamo oko sebe, sa ponosom možemo reći – uspeli smo. Korektivna uloga naše emisije presudno je uticala na pozitivne promene u društvu. Okolnosti su se drastično promenile i ništa više nije isto. Političari su postali zreliji i odgovorniji, svesni težine svake izgovorene reči, a mediji su upristojeni i dovedeni u red”, zaključuje u svom stilu Zoran Kesić i nagoveštava da je zahvaljujući komičarskom talentu ekipe koju čine Nenad Milosavljević, Miroslav Vujević, Marko Dražić, Viktor Marković, Soko Sokolović i reditelj Aleksandar Saničanin, kao i i tome što su ukazivali na negativne društvene pojave, sada, naprosto sve bolje.

„Zahvaljujući našem komičarskom talentu da prepoznamo i ukažemo na negativne pojave u društvu, sve prepreke su promptno uklonjene i sada neumoljivo i nezaustavljivo srljamo ka Evropskoj uniji. S obzirom na to da je sve sada ok i da više nemamo šta da kritikujemo, u novoj sezoni ćemo iz korena promeniti koncept emisije. Nameravamo da ubacujemo dosta sadržaja sa Jutjuba. Tamo ima svašta smešno. Gledaoci vole klipove mačaka, prikazivaćemo ih! I bebe. Puno beba.
Pokušaćemo da privučemo što širi sloj publike laganijim, estradnim temama i vestima iz šou-biza, kao i uvek zanimljivim lajfstajl pričama. Konačno se možemo okrenuti bezazlenoj zabavi i sigurni smo da će naši gledaoci uživati u svakom minutu, sekundu i milimetru naše emisije!”, najavljuje novi serijal Zoran Kesić.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: