Kortni Koks: Ne uplićite Dženifer u razvod Anđeline i Breda

Kortni Koks želi da zaštiti svoju koleginicu iz serije "Prijatelji" i dobru prijateljicu Dženifer Aniston od medija koji pokušavaju da je upletu u razvod Anđeline Džoli i Breda Pita.

Život

Izvor: People

Sreda, 28.09.2016.

09:07

Kortni Koks: Ne uplićite Dženifer u razvod Anđeline i Breda
Foto: Gettyimages

Aniston je s Pitom bila u braku pet godina, pre nego što ju je on ostavio zbog Anđeline.

“Dženifer nema ništa s tim”, rekla je Koksova za Entertejnment tunajt. “Osećam da pogoršavamo situaciju samim tim što govorimo o tome.”

Otkako je Anđelina Džoli podnela zahtev za razvod od Pita, društveni mediji preplavljeni su reakcijama u vidu gifova i slika Dženifer Aniston iz njenih najpopularnijih filmova u kojima se smeje i likuje.

Međutim, to smeta čak i njenom suprugu Džastinu Terou, koji smatra “besmislenim” uplitanjem njegove supruge u razvod para Džolijeva-Pit.

“Izgleda da ljudi imaju neutoljivu glad za prljavim vešom, iako bi svako rekako da nema”, rekao je Tero za Biznis insajder.

“Očigledno to ljude zanima, ali postoje mnogo važnije stvari u životu. Šokantno je koliko trivijalnosti mogu da pobude pažnju u odnosu na mnogo važnije stvari. Kao dete razvedenih roditelja, sve što mogu da kažem je da je to grozna vest za tu decu (misli na decu Anđeline i Breda) i to je sve.”

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

17 h

Podeli: