"Kalašnjikov" je nije uplašio: Prodavačica oterala lopova (VIDEO)

Hrabra prodavačica borila se sa pljačkašem “naoružanim” vernom kopijom AK-47 puške, pre nego što je uspeo da joj se otrgne i pobegne sa ukradenom flašom piva.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 25.09.2016.

16:59

Foto: YouTube Screenshot

Sigurnosne kamere snimile su muškarca koji je ušao u prodavnicu u Marinsku u Rusiji, pre nego što je izvukao “oružje”.

Međutim, žena se nije uplašila i neko vreme pokušavala da mu otme pušku.

Policija je naknadno otkrila da je puška bila replika “Kalašnjikova” koja ispaljuje projektile za vazdušne puške. Ipak, tvrde da žena sigurno nije mogla da zna da je reč o lažnom naoružanju.

Na snimku se čuje i da pljačkaš kaže: “Digni ruke! Ako pritisneš alarm, pucaću”.

Ipak, prodavačica nije želela tako lako da se preda i tražila je novac za pivo. Pošto je on odbio, ona je ponudila da mu da pivo besplatno, ako odmah napusti radnju, ali pljačkaš se polakomio i zatražio i novac iz kase.

Prodavačica je onda počela da se otima s njim oko puške i iako ju je savladao, otišao je iz prodavnice, bogatiji samo za jednu flašu piva. Nije, međutim, imao vremena i da uživa u svom plenu, pošto ga je policija pronašla svega nekoliko minuta nakon što je otišao iz prodavnice, razbivši pritom izlog.

Iz policije su rekli da je reč o višestrukom prestupniku kom ovog puta preti i do deset godina zatvora. Izvor: DailyMail

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: