VICE na B92: Trens u šumi, izbeglice na Sredozemlju

VICE Srbija nastavlja da donosi zanimljive priče, vesti i originalne sadržaje iz oblasti kulture, mode, tehnologije, umetnosti i sporta iz celog sveta, ali i iz Srbije.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 25.09.2016.

09:00

VICE na B92: Trens u šumi, izbeglice na Sredozemlju

Nedelja, 25. septembar u 23:00

Trens u šumi

Trajanje: 11 minuta

Trens je pravac elektronske muzike koji okuplja posebnu vrstu ljudi. Oni vole prirodu i zovu ih hipicima 21. veka. Da li je zaista tako istraživao je novinar VICE-a na festivalu duboko u šumama Zapadne Srbije.

Najsmrtonosniji put do Evrope: Izbeglice na Sredozemlju

Trajanje: 43 minuta

Na ovaj put kreću samo oni koji više nemaju izbora. Bežeći od siromaštva i konfilkata u svojim zemljama, ovi ljudi svoje živote stavljaju u gumene čamce u potrazi za boljim životom u Evropi. Na Sredozemnom moru njihovi spasioci su Lekari bez granica, čiji rad VICE ekipa dokumentuje u ovom filmu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: