TV čorba: Da li je slojevito oblačenje uvek pravo rešenje

Ovo nije emisija o kuvanju...

Život

Izvor: B92

Sreda, 31.08.2016.

09:00

TV čorba: Da li je slojevito oblačenje uvek pravo rešenje
Foto: Promo

TV ČORBA

Sreda 31. avgust u 23.00

TV B92

Najpoznatija srpska doktorka i stručnjak za oblačenje Nada Macura otkriva da li je slojevito oblačenje uvek pravo rešenje. Ako ste zagriženi za modu, sigurno će vas interesovati i novi modni trendovi: od dlakavih noktiju do dlakavih haljina. Kućne ljubimce biramo po svojim afinitetima. Ali da li ste se ikad zapitali šta naši kućni ljubimci misle o vlasnicima? I, drage dame, da znate da na vas najviše mislimo, i to ne u kontekstu koji vam je upravo pao na pamet! Našli smo način da naterate muškarca da obavlja kućne poslove! TV čorba večeras za vas krčka još mnogo sumanutih, smešnih, bizarnih i besmislenih sastojaka, a sve da biste se vi dobro zabavili.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: