Roditelji poginulog glumca tuže kompaniju Fiat Chrysler

Roditelji mladog glumca Antona Jelčina koji je poginuo kad ga je pregazio sopstveni Jeep Grand Cherokee tužiće kompaniju Fiat Chrysler.

Život

Izvor: metro.co.uk

Utorak, 02.08.2016.

18:59

Roditelji poginulog glumca tuže kompaniju Fiat Chrysler
Tanjug / Evan Agostini/Invision/AP

Ovaj model automobila ranije je opozvan zbog problema sa menjačem, a primerak koji je posedovao mladi Jelčin udario je glumca ispred njegove kapije u junu. Jelčin je stajao iza svog automobila, koji je krenuo u rikverc, kada ga je udario i zaglavio između sandučeta i ograde.

Prema pojedinim izveštajima, dosad je 226 nesreća izazvano zbog greške u menjaču, a prijavljeno je i višeo od 700 pritužbi.

Advokat Entonovih roditelja Viktora i Irine Jelčin trebalo bi da i zvanično objavi podizanje tužbe protiv Fiat Chrysler kompanije. Prema nekim navodima, tužiće i proizvođače menjača AutoNation i ZF North America.

Anton je igrao Pavela Čekova u franšizi “Zvezdane staze”, čiji je poslednji film “Star Trek: Beyond” u Americi već zaradio više od 167 miliona dolara.

Antonov lik se neće vraćati u nastavku filma, budući da je reditelj i producent Džej Džej Abrams ranije rekao da neće dovoditi nikoga na njegovo mesto.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: