Vinona Rajder: Moje tridesete su bile teške

Vinona Rajder priznaje da je prošla kroz težak period dok je od slavnog deteta izrastala u odraslu glumicu.

Život

Izvor: News.com.au

Subota, 30.07.2016.

11:22

Vinona Rajder: Moje tridesete su bile teške
Foto: Gettyimages

“Moje tridesete su bile teške”, rekla je novinarima na Letnjoj konferenciji Udruženja televizijskih kritičara u SAD.

Rajder je 2001. uhapšena zbog krađe robe u jednom butiku i od tada se borila da povrati svoj posao.

“Ipak, u poslednjih nekoliko godina, dogodilo se nekoliko stvari na koje sam ponosna”, rekla je Vinona.

Ona kaže da je zadovoljna novom ulogom u HBO mini seriji “Show Me a Hero”, a sada igra jednu od glavnih ličnosti u TV seriji “Stranger Things” na Netflix-u.

“Stranger Things” se bavi pričom o dečaku koji nestaje pod sumnjivim okolnostima, dok se njegova majka (igra je Rajder), bori sa novonastalom situacijom, ali i ličnim demonima.

“Prilagodila sam sopstvenu perspektivu i iskoristila sam sopstvenu konfuziju kako bih shvatila šta se dešava u njenoj glavi”, kaže Rajder. “Reakcija je bila neverovatna i to u najboljem mogućem smislu. Nisam to očekivala”.

Rajder kaže da je osećala saosećanje sa svojim likom – Džojs.

“Videla sam je kao nekoga ko nije savršen. Ona je komplikovana, bori se. Nosi u sebi grižu savesti što se previše oslanja na starijeg sina. Kao i mnogo žena koje poznajem, pokušava da bude najbolja što može. Cenim njene nedostatke... Osim toga, ona reaguje primereno na potpuno sumanute stvari koje joj se dešavaju”.

Rajder je u šoubiznisu još od osamdesetih. Ona smatra da mladi glumci treba da cene svoj posao.
“Posao je sam po sebi nagrada”, kaže ona. “Pažnja i ljubav koju dobijate je divna. Želela bih da to svako oseti i sačuva u sebi i svako to zaslužuje. Ipak, ne treba gubiti iz vida sam posao”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: