VICE: Treneri iz teretana u Srbiji o najgorim klijentima

"Njihova kuća je teretana. Tamo rade, jedu, često i prespavaju sa jastukom na klupi za benč. Imaju perfektna tela, ali vrlo često zbog toga svaki njihov mišić žestoko ispašta..."

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 28.07.2016.

14:45

VICE: Treneri iz teretana u Srbiji o najgorim klijentima

"Možda se posao ličnog trenera učini kao nenaporan i nezahtevan (psihički), jer većinu vremena radiš isključivo ono što voliš, ali istina je da među spravama za vežbanje ne cveta uvek cveće, već znoj, dosada i hiljade različitih profila ljudi kojima je svima baš njihov san najvažniji.

Pričali smo sa nekim poznatim personalnim trenerima o njihovom poslu, klijentima i problemima koji nisu uočljivi baš na prvi trbušnjak ili zgib. Ispostavilo se da se zaista ne može smršati deset kilograma za deset dana, a da se od samih trenera često očekuje da preuzmu ulogu dokone frizereke, psihoterapeuta, plastičnog hirurga i čarobnjaka Merlina.

Ovo su njihova iskustva..."

Preostali deo teksta možete pročitati na sajtu vice.com.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: