Zašto princ Hari nije hteo da govori o majci?

Britanski princ Hari kaje se što ranije nije govorio o posledicama koje je smrt njegove majke, princeze Dajane, ostavila na njega.

Život

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 25.07.2016.

11:58

Zašto princ Hari nije hteo da govori o majci?
Tanjug / AP Photo/Alastair Gran

Hari (31) - peti naslednik britanskog trona, izjavio je kako do svoje 28. godine uopšte nije želeo da priča na temu majčine smrti, prenosi Rojters.

"U redu je patiti, ali morate pričati o tome, jer to nije slabost. Slabost je imati problem, a izbegavati ga i ne rešavati", izjavio je mladji sin princa Čarlsa i pokojne Dajane.

Unuk kraljice Elizabete II pričao je o majci prošle nedelje kada je upriličio dobrotvornu zabavu za mentalno obolele, kojoj su prisustvovali mnogi engleski sportisti.

On smatra da svako može imati mentalnih problema, bez obzira na to da li je član kraljevske familije, vojnik ili sportista.

Princeza Dajana poginula je u saobraćajnoj nezgodi 1997. godine u Parizu, kada je Hari imao 12, a njegov stariji brat Vilijem 15 godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: