Žene se posvađale, pa ih napali tigrovi

Tigrovi u rezervatu za divlje životinje u Pekingu su ubili jednu ženu, a drugu povredili, nakon što su one zbog svađe napustile vozilo kojim su obilazile rezervat, objavili su danas kineski mediji.

Život

Izvor: Tanjug

Nedelja, 24.07.2016.

10:58

Žene se posvađale, pa ih napali tigrovi
Tanjug / AP Photo/Andrew Medichini

Napad se dogodio juče u rezervatu "Badaling Vajldlajf Vorld", kad je jedna od žena izašla iz automobila posle svađe, prenela je agencija AFP.

Tigar ju je gotovo odmah napao i odvukao dalje, što je navelo drugu ženu da izađe iz vozila u pokušaju da joj pomogne. Tu ženu je zatim napao i na smrt izujedao drugi tigar, nakon čega je odvukao telo, dok je prva žena u napadu zadobila povrede.

U automobilu se, takođe, nalazio jedan muškarac, koji je pokušao da odbrani žene od napada tigrova, kao i malo dete.

Njih dvoje nisu povređeni, a rezervat je posle napada zatvoren. Posetiocima rezervata je bilo dozvoljeno da se automobilima voze kroz područje na kojem su se životinje slobodno kretale. U istom rezervatu su tigrovi 2014. godine već napali i ubili jednog čuvara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: