Bizaran susret Meta Dejmona i Prinsa

Met Dejmon možda važi za jednog od najsimpatičnijih holivudskih glumaca, ali čuveni muzičar Prins nije ‘pao’ na njegov šarm.

Život

Izvor: news.com.au

Sreda, 20.07.2016.

12:55

Bizaran susret Meta Dejmona i Prinsa
Foto: Gettyimages

Povodom predstojeće premijere filma “Džejson Born” u kojem Met Dejmon tumači glavnu ulogu, magazina GQ objavio je u poslednjem broju priče nekih od najbližih kolega ove glumačke zvezde.

Među njima se našla i Džulija Stajls, koja se prisetila trenutka kada je Dejmon prvi put upoznao nedavno preminulog muzičara Prinsa.

“Prins je zapravo došao na premijeru filma ‘Bornov ultimatum’ u Londonu, i doneo ekipi filma karte za svoj nastup”, rekla je.

“Nakon nastupa smo bili pozvani u jednu prostoriju, da se upoznamo s njim. Met je tada rekao Prinsu ‘Dakle, živiš u Minesoti? Čujem da si iz Minesote’”, dodala je.

Ali, Prins nije bio zainteresovan za ćaskanje s Dejmonom. Razgovor je brzo priveo kraju rečima “Živim u svom sopstvenom srcu, Mete Dejmone”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: