Uprkos milionima, Margo Robi i dalje živi s cimerkama

Glumica Margot Robi i dalje je skromna uprkos tome što se nalazi na vrhu liste holivudskih glumica čija zarada iz dana u dan najviše raste.

Život

Izvor: B92

Subota, 02.07.2016.

10:05

Uprkos milionima, Margo Robi i dalje živi s cimerkama

Zvezda filmova "Vuk sa Vol Strita" i "Legenda o Tarzanu" priznaje da pomisao na razbacivanje novcem u njoj izaziva vrlo neprijatna osećanja.

“Trošim vrlo malo novca. Zapravo, ideja o tome da trošim mnogo novca čini me vrlo anksioznom. Smatram suludim trošenje velike količine novca na nešto što vam zapravo ne treba. Vrlo sam štedljiva”, rekla je Robi u intervjuu za portal news.com.au.

Poznata 25-godišnja glumica zajedno sa svojim partnerom deli stan sa još četiti cimerke, što je vrlo neobično, s obzirom na to da mi mogla bezbrižno da uživa u luksuzu.

“Zapravo, sad nas je čak manje. Nas dvoje smo doendavno živeli sa sedam cimera. Volim život sa mnogo ljudi, podseća me na kuću u kojoj sam odrasla”, objasnila je.

Robi navodi da nije bog zna kakva domaćica, ali da svi znaju da mogu da joj se pridruže i da obično svi na kraju zajedno operu sudove. Za pražnjenje kanti za đubre zaduženi su muškarci jer je to ‘muški posao, koji nije nimalo glamurozan’.

Na pitanje da li njena privatnost trpi zbog tolikog broja ljudi kojima je konstantno okružena, odgovorila je: “Znate, to je vrlo smešno. Uvek imam utisak da mi je potrebno privatnosti jer nikad nisam sama. Ali, kada se to dogodi, shvatim da mrzim da budem sama. Nakon per minuta pronađem ljude s kojima ću se družiti”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

78 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: