Ostavio ogromnu napojnicu - ujutru molio da mu vrate novac

Za jednog pijanog gosta tajlandskog restorana u Koloradu veče je bilo prilično veselo. Naime, on je nesebično delio napojnice, ali je ujutro zažalio. Sutrdan se vratio u restoran i molio je da mu vrate njegov novac.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 30.06.2016.

19:04

Ostavio ogromnu napojnicu - ujutru molio da mu vrate novac
Foto: Thinkstock

Pijani gost je nagradio konobare jednog tajlandskog restorana u Koloradu s napojnicom od čak hiljadu dolara. Osoblje je bilo van sebe od sreće i odlučili su međusobno da podele napojnicu. Šef restorana je bio oduševljen, ali ipak nešto oprezniji od osoblja pa im je savetovao da još ne dele novac nego da sačekaju da prođe jedan dan. Anonimni gost je ujutro zažalio zbog svoje odluke i posramljen otišao do restorana tražiti da mu vrate novac. Rekao je da je mislio da daje sto, a ne hiljadu dolara.

“Stvar je reputacije i ponosa. Nismo ni trena razmišljali da li treba da mu vratimo novac. Bilo nam je žao osoblja koji su se veselili napojnici, ali znamo da smo uradili ispravnu stvar” rekli su vlasnici restorana.

Gostu je novac vraćen, a on im je ostavio sto dolara i izvinio se za celu situaciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: