"Kijanu Rivs se pojavio u parlamentu, sve izgleda kao Matriks"

Dolazak američkog glumca Kijanua Rivsa juče u britanski parlament, nevezano za konfuziju oko Bregzita, razveselio je poslanike i novinare koji su se sjatili oko poznate zvezde naučno-fantastičnog serijala "Matriks".

Život

Izvor: Beta

Sreda, 29.06.2016.

09:07

Foto: Gettyimages

U trenutku kada su zaposleni u britanskom parlamentu mislili da situacija ne može biti neverovatnija, sa izglasavanjem Bregzita, ostavkom premijera i cepanjem opozicionih laburista, u zgradu je ušetao Rivs. On je prema izveštajima došao da lobira za filmsku produkciju.

"I kao da sve nije dovoljno nadrealno... Kijanu Rivs se upravo pojavio u parlamentu.. pa zaista sve izgleda kao Matriks", napisao je na tviteru urednik Skaj njuza, prenosi BBC.

Drugi novinar Skaj njuza napisao je na Tviteru da može da potvrdi da se Kijanu Rivs neće da uđe u vladu u senci, dok je još jedan korisnik Tvitera napisao je da je on doleteo u britanski parlament da spasi stvar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: