Ostavila muža i petoro dece zbog 17-godišnje ljubavnice

Vejn Gardiner, otac petoro dece iz Bristola, rekao je da mu je najveća greška u životu bila ta što je u svoj dom primio 17-godišnju beskućnicu koja je uništila njegovu porodicu.

Život

Izvor: B92

Petak, 24.06.2016.

22:05

Ostavila muža i petoro dece zbog 17-godišnje ljubavnice
Foto: Thinkstock

Tamsin Bizar radila je s njegovom suprugom Sarom tri godine kada je nazvala i plačući rekla da su je roditelji izbacili iz kuće.

Sara je razgovarala s Vejnom i primili su devojku kod sebe. Ljubazni gest postao je najveća greška jer je mesec dana kasnije Sara ostavila napustila porodicu da bi živela sa Tamsin koja je sada punoletna.

Vejn je saznao istinu kada je njegova supruga promenila status veze na Facebooku, što je primetila njihova ćerka Lusi koja je tri godine starija od ljubavnice njene majke.

"Mislio sam da je ispravna stvar to što sam primio tinejdžerku koja nema gde da spava. Ni za milion godina ne bih pomislio da će njih dve završiti zajedno. Moja supruga je s devojkom koja je toliko mlada da može da nam bude ćerka. Svi smo zgroženi time što je uradila. Deca su šokirana. U braku smo godinama i nikada nisam pomislio da ima osećanja prema ženama", rekao je Vejn.

U braku dugom 14 godina imaju petoro dece: 22-godišnju Lusi, 15-godišnjeg Luisa, 14-godišnju Kloe, 12-godišnjeg Čarlija i 7-godišnju Harvi.

Tamsin je bila dobra prijateljica sa Kloe, pravila je deci kolače i šminkala ih. Nakon dve nedelje nije pokazivala ničim da će otići, ali Sara je ostajala budna i pila.

"Sara je počela da se ponaša kao tinejdžerka, a ne kao majka, baka i supruga. Primetio sam da je počela da puši iako je to negirala. Bio sam zbunjen i nisam znao šta da mislim pa sam se brinuo o deci i kući", rekao je sada samohrani otac.

Jednog jutra se probudio i video da je njena strana kreveta prazna. Pronašao je kako spava s Tamsin na sofi. Od tada je sve krenulo nizbrdo. Svađe su postale učestale, a Sara je sve više pila.

"Mislio sam da je samo nepromišljena i detinjasta. Nije mi uopšte prošlo kroz glavu da ima neka osećanja prema toj devojci, osim prijateljskih. Mislio sam da želi da joj pomogne jer imamo ćerke. One su se zbližavale, a mi smo se raspadali", rekao je Vejn.

Tamsin je bila s njima mesec dana kada je Vejn čuo suprugu kako se svađa sa sinom Luisom. Kada je došao da vidi o čemu se radi, sin mu je plačući rekao da ga mama ne voli i da ga ostavlja.

"Mislio sam da je šala i počeo sam da se smejem, tražeći od Sare da kaže da to nije istina, ali ona je rekla da jeste. Popela se na gornji sprat i spakovala stvari. Preklinjao sam je da kaže šta je u pitanju. Kada je krenula, pitao sam je šta da radim s Tamsin, rekla je da ne brinem", prisetio se.

U narednih nekoliko dana saznao je da njegova žena živi s prijateljicom, nakon čega mu je ćerka Lusi rekla da ‘baci pogled’ na Facebook na kojem je pisalo da je Sara u vezi sa Tamsin. Porodica je bila šokirana, a deca od tada imaju problema u školi zbog neprestanog zadirkivanja vršnjaka.

Tamsin i Sara su se nedavno i verile. Kloe je majku podsetila porukom da je još u braku s njihovim ocem, ali je Sara odlučila da ignoriše ono što je ćerka napisala.

Od tada je prošlo godinu dana. Deca nisu videla majku i rekla su da nemaju želju da je ikada više vide.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: