Vice: Vikend ratnici - klupske droge u Srbiji

Gde je noćni život, tu su droga i alkohol. Tamo gde je veoma živ noćni život, još je veća upotreba opijata, posebno sintetičkih droga.

Život

Izvor: B92

Petak, 27.05.2016.

13:05

Vice: Vikend ratnici - klupske droge u Srbiji

U filmu Vikend ratnici autora Galeba Nikačevića i reditelja Ognjena Jankovića, VICE otkriva mračnu stranu noćnog života srpske prestonice. Razgovarali smo sa mladim ljudima koji kažu da više ne mogu da zamisle zabavu bez spida i ekstazija, ls ekarima i terapeutima koji pokušavaju da im pomognu, ali i s ljudima koji, naizgled bez ikakvih smetnji, proizvode i prodaju drogu.

Dok hiljade mladih iz celog sveta stižu u Beograd da bi uživali u, kako je zapadni mediji opisuju, "vrhunskoj i nezapamćenoj" zabavi u brojnim klubovima, u Srbiji se beleži porast broja njihovih vršnjaka koji se, neumereno i bez bilo kakvih prethodnih znanja, prepuštaju takozvanim "klupskim drogama".

Nastavak teksta pročitajte na vice.com/rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: