Play radio prvi po slušanosti - Play tim koji dobija

Prema podacima za april, “Play radio” je za samo osam meseci postojanja postigao neviđeni uspeh i u najkonkuretnijoj grupi slušalaca u Srbiji postao ubedljivo najpopularniji, dok su popodnevni i večernji program naslušaniji na nivou cele populacije

Život

Izvor: B92

Petak, 27.05.2016.

11:27

Play radio prvi po slušanosti - Play tim koji dobija

Prema zvaničnim podacima agencije za istraživanje tržišta Ipsos stratedžik marketing iz aprila, slušaoci starosti između 20 I 40 godina u Srbiji svakodnevno se najradije opredeljuju za program “Play radija”, dok na su na nivou cele populacije na visokom drugom mestu s vrlo malim zaostatkom u odnosu na prvorangiranu stanicu.

Za osam meseci, slušaoci u Srbiji pružili su najviše poverenja i emisiji “Play jutro” koju vode Una Senić I Zoran Pajić, pa je u svom terminu najpopularnija u ciljnoj grupi od 20 do 40 godina, kao što su na nivou cele populacije od svih radio-stanica najslušaniji programi koje vode Luka Matić svakog radnog dana od 14.00 do 18.00 I Milica Lazić od 18.00 do 22.00 sata.

Programski direktor “Play radija” Nemanja Kostić smatra da je za fenomenalne rezultate najzaslužniji tim.
“Hvala svim slušaocima na poverenju. Play radio ima sjajan tim bez kojeg ne bismo toliko brzo napravili ovako dobre rezultate. Obećavamo kako nećemo ovde stati. Nastavljamo I dalje da nudimo našim vernim slušaocima najbolji sadržaj kojim ćemo pridobiti i nove slušaoce i, nadamo se, približiti cifri od million”, otkriva Nemanja I nagoveštava akcije kojima će obradovati svoje najvatrenije fanove.

“U pregovorima smo sa raznim partnerima, a jedino što mogu da otkrijem je da će najverniji fanovi ‘Play radija’ imati priliku u narednom periodu da osvoje letovanje, kao što ćemo voditi slušaoce na Exit, ali ne kao regularne posetioce... Što se tiče nekih ‘manjih’ poklona, trudimo se da u svakom satu ponudimo nešto ne samo Beograđanima, već i slušaocima u Novom Sadu, Kragujevcu, Smederevu, Kraljevu… i ostalim gradovima širom Srbije.“
.
.
.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: