Galileo večeras na B92: U Americi se novac nalazi na ulici?

U Americi se novac, navodno, nalazi na ulici – stara izreka, potekla od emigranata, koji su u Velikoj jabuci tražili i pronašli sreću. Ali jedan tip je ovu izreku uzeo zdravo za gotovo i dan danas smatra da će u Njujorku da pronađe zlato– i to na sred trotoara.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 26.05.2016.

08:50

Galileo večeras na B92: U Americi se novac nalazi na ulici?

Utorak, 26. maj, 18.00

TV B92

Na Menhetnu se obradi toliko zlata, da trgovci i juveliri ovaj plemeniti metal bukvalno iznose na ulicu, gde samo čeka da ga neko sakupi. Galileo otkriva da li u Menhetnu zaista ima zlata na ulici? U današnje vreme živimo u društvu u kojem se dosta toga baca. Ali u međuvremenu se pojavljuje sve više alternativa: jedna od njih je onlajn, robna kuća polovne robe na internetu u kojoj istovremeno možete da kupujete i prodajete. Proverili smo kako funkcioniše ta radnja? Postoji li sigurna zaštita od krađe bicikla? Galileo je testirao različite gedžete koji upravo to i obećavaju. Svakog dana ukrade se na stotine bicikala. Vreme je da se nešto učini. Da li je to moguće? Testiraćemo u Galileu tri gedžeta. Imate jogurt a kašika vam nije pri ruci? Nikakav problem. Kako da potrošenu rolnu toalet papira i nekoliko jeftinih plastičnih posuda pretvorite u kul zvučni sistem i možda postanete miljenik žena? Saznaćete u Galileu!

Voditelj: Miloš Urošević

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: