Galileo: Lov na zlato i samurajski paukovi

Izlašli smo iz svakodnevice i krenuli smo na Aljasku u potragu za zlatom. Stigli smo do ljudi koji sebi ispunjavaju taj san. Da li će na kraju biti bogati i srećni?

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.05.2016.

14:39

Galileo: Lov na zlato i samurajski paukovi

Utorak, 24. maj, 18.00

TV B92

Pogledajte poslednji deo Galileo serijala o tragačima za zlatom. Pođite sa nama u fantastični svet pravih muškaraca! Pogledajte ko će na kraju doći do zlata.

Pri pomenu Japana pomislimo na modernu tehniku i visoku tehnologiju, ali i na tradicionalne stvari kao što su gejše i samuraji. Ali, da li ste već nekad čuli za samurajske paukove? Zvuči ludo, ali u Japanu se paukovi već vekovimo treniraju i obučavaju za takmičarske borbe. Tri čašice i jedna kuglica. Ne može da bude toliko teško da pogodimo ispod koje čašice se nalazi kuglica. Svako ko se jednom u životu susreo sa „uličnim čarobnjakom" ili bolje rečeno sa šibicarom zna da ne možemo pobedimo. Galileo će baciti pogled na ovu igru. 1.500 slika u sekundi treba da razjasni zašto smo u igri šibicarenja večiti gubitnici. Od pranja zuba do šminkanja: nega tela je sigurno važna, jer se godišnje potroši na stotine miliona evra na to. Pri tome glavnicu kupaca ne predstavljaju samo žene. Muškarci postaju šampioni kada se radi o nezi tela. Za njih čak i šminka više ne predstavlja tabu temu. Koliko je čistoće zapravo dovoljno? Saznaćete u Galileu.

Voditelj je Miloš Urošević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: