Pokušao da prokrijumčari zmiju u pantalonama

Jedan muškarac u SAD pokušao je da iz pet šopa ukrade bebu pitona tako što ju je sakrio u svoje pantalone, ali su mu plan osujetili zaposleni u prodavnici koji su neobičnu scenu uočili na snimku nadzorne kamere.

Život

Izvor: Tanjug

Petak, 06.05.2016.

14:59

Pokušao da prokrijumčari zmiju u pantalonama

Foto: Tom Woodward / Flickr.com

Ušavši u prodavnicu životinja u Sent Pitersburgu na Floridi, Trevis Trider je otvorio vratanca na vivarijumu i izvukao mladog pitona, a potom ga diskretno ubacio sebi u pantalone, i to mu nije bilo prvi put, prenosi danas francuska televizija BFM.

Zaposleni u prodavnici, koji su u službenoj prostoriji posmatrali šta se dešava ispred vivarijuma sa zmijama, kažu da su odlučili da sačekaju nekoliko minuta i da vide šta će kradljivac sledeće uraditi.

"Očigledno, uzeo nam je najskuplju zmiju", ističe Stiv Silk, vlasnik pet šopa. Kada je nestrpljenje dostiglo vrhunac, najkrupniji među osobljem krenuo je u susret lopovu kako bi pokušao da ga urazumi, ali je on pokušao da pobegne. Zaposleni su ipak uspeli da ga zadrže i pozvali su policiju. Silk kaže da su zaposleni poslednjih meseci primetili kako im zmije nestaju nakon što Trider uđe u prodavnicu.

Tokom devet proteklih meseci, Trider je iz tog pet šopa ukrao dva pitona, koje je potom prodao putem interneta, navodi francuska televizija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: