TV Čorba: U odnosu na japanske, naši rijalitiji su pristojni

Ovo nije emisija o kuvanju.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 05.05.2016.

09:54

TV Čorba: U odnosu na japanske, naši rijalitiji su pristojni

Četvrtak, 5. maj u 01.30

Kako pleše Zmaj od Šipova i zbog čega je taj prizor potpuno neshvatljiv? Šta se desi kad Nataša Pavlović odluči da gošću našminka karminom i sve pođe naopačke? Da li su naši rijaliti šou programi smejurija u odnosu na japanski u kojem dve devojke zaustavljaju muškarce na ulici a zatim se trude da ih zadovolje... Još mnogo zabavnih, bizarnih, morbidnih i, prvenstveno smešnih, priča gledajte večeras u TV čorbi.

Voditelj je Stefan Buzurović.

Glavni sastojci „TV čorbe“ su ljudi, pojave, situacije, događaji, fenomeni... Voditelj Stefan Buzurović i kreativni tim s rediteljem Milanom Konjevićem na čelu, obrađuje svakodnevne (TV) pojave iz drugog ugla, sa suptilnim primesama ironije. Ekipa "TV čorbe" inspiraciju pronalazi u emisijama, serijama, filmovima, rijalitijima, vestima, na društvenim mrežama... i u svemu onome što fascinira gledaoce, a vrlo često je potpuno besmisleno ili samo po sebi smešno.

Dakle, sve što čini naš TV život, svakodnevicu s daljinskim upravljačem u rukama, predstavljamo na "uvrnut", malo iskrivljen način, a poruku gledaoci izvlače sami.

Više o emisiji TV čorba možete pročitati ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: