VICE na B92: Beskućnici Beograda i prostitutke Bogote

VICE Srbija nastavlja da donosi zanimljive priče, vesti i originalne sadržaje iz oblasti kulture, mode, tehnologije, umetnosti i sporta iz celog sveta, ali i iz Srbije.

Život

Izvor: B92

Sreda, 04.05.2016.

09:00

VICE na B92: Beskućnici Beograda i prostitutke Bogote

Sreda 4. maj u 23.30 sati

BETON (trajanje: 43 minuta)

Njih trojicu verovatno nikada niste primetili u okolini Beton hale u Beogradu. Beskućnici su i skvotuju u napuštenom prostoru iza prepunih modernih kafića u beogradskoj četvrti Savamala. Prostor je prljav, vlažan i smrdi, ali njima je dobar, jer imaju plan. U novom filmu autorke Petre Živić i reditelja Nikole Momčilovića, upoznajte Dragana Bajčetića, Nikolu Radivojevića i Živka Banovačkog, beskućnike u gradu koji ima samo jedno prihvatilište za oko 5,000 ljudi koji žive na ulice i ne brine o njima. Ali oni nisu prestali da se bore.
.
.
.
.
Seksualne radnice na ulicama Bogote (trajanje: 12 minuta)

Santa Fe je jedna od najozloglašenijih četvrti u Bogoti, glavnom gradu Kolumbije, zbog sveprisutnog kriminala, prostitucije i droge. Mnoge žene koje žive od prostitucije imaju decu i tokom radnog vremena ih ostavljaju u jaslicama na čuvanje kod Liuz Marine, koja je dobila nadimak “anđeo Santa Fea”.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: