Tokom govora Hilari Klinton vijorila se zastava Jugoslavije

„Nacionalna zajednica za unapređivanje tamnoputih ljudi“ (NAACP) organizovala je 61. godinu zaredom sednicu na kojoj je ovog puta govorila kandidatkinja za predednicu SAD, Hilari Klinton. Tu ništa ne bi bilo neobično da se u jednom trenutku nije zavijorila zastava Jugoslavije.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 02.05.2016.

17:18

Tokom govora Hilari Klinton vijorila se zastava Jugoslavije
Foto: Screenshot

Klinton je okupljenima na svečanoj večeri govorila o problemima javnog školstva ali i o rasizmu. Deo njenog govora bio je usmeren na kritiku Donaldu Trampu zbog njegovih rasističkih ispada.

Ali ono što je tek nekima zapelo za oko, bila je zastava Jugoslavije koja se zavijorila među publikom. Video na kome se vidi ulazak Klintonove dok se vijori jugoslovenska zastava, biće aktivan na Snapchatu 24 sata, nakon čega se automatski briše.

Nije poznato ko je dama koja je zavijorila jugoslovensku zastavu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: