Meteor obasjao nebo iznad Kalifornije (VIDEO)

Nebo iznad Kalifornije je prošlog utorka zasijalo zelenom bojom nakon što je iznad južnog dela američke države proleteo meteor.

Život

Izvor: B92

Subota, 30.04.2016.

22:25

Meteor obasjao nebo iznad Kalifornije (VIDEO)
Foto: YouTube Screenshot

Događaj je zabeležen zahvaljujući nadzorim i automobilskim kamerama, a više od 100 ljudi nadležnim vlastima prijavilo je da su na nebu primetili neobičnu pojavu koja je za sobom ostavila blještavi zeleni trag.

Iako je jug Kalifornije najviše uživao u ovom nesvakidašnjem preletu, retki srećnici sa severa i Arizone takođe su registrovali zeleni objekat iznad svojih glava.

Pošto je američka mornarica obavestila javnost kako prema njihovim podacima najverovatnije nije reč o veštačkom objektu, stručnjaci zaključuju kako je reč o meteoru koji je sagordeo u Zemljinoj atmosferi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: