VICE: Kako da ti uspe duga veza kada imaš dvadeset i nešto godina

"Postoje samo dve vrste dugih veza. Prva: kada ste najbolji prijatelji koji jedno drugome možete da izazovete orgazam, a da to nije uvrnuto. I druga: kada oboje znate da sve što zapravo činite jeste da gledate jedno drugo kako umire."

Život

Izvor: B92

Subota, 30.04.2016.

14:35

VICE: Kako da ti uspe duga veza kada imaš dvadeset i nešto godina

"Više se ne smeješ njenim šalama; njegova zavisnost od alkohola više nije zabavna kao nekada; ispostavilo se da je veoma loša osoba. Vi ste par koji sedi jedan preko puta drugog u Bela Italiji: u kliničkoj tišini, zbog čega će dete koje sedi na suprotnoj strani restorana i gleda vas jednog dana razviti ozbiljne probleme sa posvećivanjem.

Ali dobra vest je da 42 posto brakova završi razvodom. Tako da je zaključak da će mnogo parova – a ovde pod time podrazumevamo i supružnike, i parove u dugoj vezi – dobiti svoju drugu šansu. I to je srceparajuće, jer iako duge veze (DG) umeju da imaju svoja iskušenja – ne možeš neprekidno da gledaš kako neko besni zbog loše usluge dostavavljača pice, a da ne zaurlaš na njega da iskulira – mogu da budu i veoma prijatne.

Ali kako da se čovek postara da bude tako? Kako onda, kada one koji su u dugoj vezi oblikuju različite unikatne interakcije sa onima sa kojima su u DG-u, sveobuhvatni vodič može da se primeni na tvoju duboko ličnu vezu?"

Preostali deo teksta možete pročitati na sajtu vice.com.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: