Prinsovo bogatsvo procenjeno na oko 800 miliona dolara

Bogatstvo američkog muzičara Prinsa koji je u četvrtak iznenada preminuo u svojoj rezidenciji u Mineapolisu, procenjeno je na najmanje 800 miliona dolara i ukoliko umetnik nije ostavio testament to bogatstvo bi mogla da nasledi njegova sestra, preneli su danas lokalni mediji u SAD.

Život

Izvor: B92

Subota, 23.04.2016.

22:15

Prinsovo bogatsvo procenjeno na oko 800 miliona dolara
Foto: Getty Images

Američki sajt TMZ koji je prvi preneo vest o Prinsovoj smrti, naveo je da ukoliko Prins nije napisao testament, njegovo bogatstvo nasledjuje njegov krvno najbliskiji član porodice u skladu sa zakonima američke savezne države Minesota."Pošto 57-godišnji Princ nije bio u braku, nema decu a njegovi roditelji su preminuli, bogatstvo bi mogla da nasledi njegova sestra Tika Nelson", naveli su mediji dodajući da je Prinsova sestra nekada bila narkoman i prostutka, koja se poslednjih godina ponovo zbližila s bratom.

Prema navodima pojedinih advokata koji zastupaju slavne ličnosti, Prinsu je verovatno ukazano u nekom trenutku njegovog života da sastavi testament.

"Prins je posedovao neverovatnu inteligenciju i pravno je bio odlično zastupljen. Pretpostavlja se da mu je neko u nekom trenutku sugerisao da je vreme da sastavi testament", naveli su advokati.

Lokalna štampa je prenela da je Prinsovo bogatstvo procenjeno na približno 300 miliona dolara bez zarade od muzičkih ostvarenja koji bi mogla da iznose dodatnih 500 miliona dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: