Dame "golišavim" fotografijama pružaju podršku Trampu (FOTO)

Twitter nalog pod nazivom @BabesForTrump okuplja dame koje uz malo ili nimalo garderobe na sebi promovišu kandidata za novog predsednika SAD Donalda Trampa. Iz očiglednih razloga, nalog je stekao više od 6.000 pratilaca.

Život

Izvor: Daily Mail

Nedelja, 03.04.2016.

09:25

Dame
Tanjug / AP Photo/Charles Rex Arbogast

Više od 100 žena objavilo je svoje “vrele” fotografije na Twitteru na kojima nose znakove podrške Trampu.

Nalog su otvorile četiri studentkinje, koje je “zanimalo da li su mlade koleginice koje podržavaju Trampa spremne to da pokažu i tako to će se barem malo obnažiti”.

Osnivači BabesForTrump rekli su za Vice da možda neke od žena koje su podelile s javnošću “fotografije podrške”, Trampa smatraju atraktivnim zbog njegovog “stava lošeg momka”.

“Nije ga strah da kaže nešto kontroverzno ili govori o svojim osećanjima”, kažu osnivači, kojima nisu objavljena imena. . . . . . . . . .

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

10 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: