"24 minuta" ponovo na B92: Čovek kad duva, ne može da pita

Od 19. marta ekipa emisije „24 minuta sa Zoranom Kesićem“ družiće se ponovo sa gledaocima televizije B92 svake subote premijerno od 21 h.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 10.03.2016.

14:22

Autori ove satirične emisije kažu da u novu sezonu ulaze željni igre i da su spremni da se ponovo, od nule, izbore za poverenje pažnju i ljubav starih, ali i novih gledalaca.

“Ponosni na sve dosadašnje 72 epizode našeg serijala, ne gledamo mnogo u slavnu prošlost i fokusiramo se isključivo na onu najbitniju epizodu – sledeću”, kaže Zoran Kesić. “Naša misija ostaje ista: kritička, satirična i zafrkantska borba protiv gluposti, laži, medijskog zaglupljivanja i svega onoga što naše gledaoce mršti i brine, umesto da ih čini srećnim i nasmejanim. Naša želja je osmeh Srbije. I upravo zato smo nabavili balone. U situaciji u kojoj nam se čini da su nam se izduvali optimizam, vera u bolji život, saosećajnost, solidarnost, dobrota, smisao za humor…naša poruka je da nas ima još spremnih da duvamo. Naša poruka je: Duvaj, Srbijo! Jer, em smešno izgledaš dok duvaš, em će se i naša deca radovati balonima”, u svom maniru duhoviti voditelj najavuljuje novu sezonu u kojoj će zajedno sa ostalim članovima “Njuzneta” Nenadom Milosavljevićem, Miroslavom Vujevićem, Markom Dražićem, VIktorom Markovićem, Sokolom Sokolovićem sjajno zabavljati i publiku i sebe.
“Tokom tromesečne pauze održavali smo formu tribinama i priredbama koje organizujemo po gradovima Srbije. Pitanje svih tih naših fanova - 'kada će konačno početi emisija' toliko nam se popelo na glavu, da smo morali da im zapušimo usta - balonima. Čovek kad duva, ne može da pita. Otuda i slogan 'Duvaj Srbijo'. Ja lično sam već uveliko na dijeti i specijalnom režimu zdravog života, jer smatram da naši gledaoci zaslužuju lepog i vitkog voditelja, a ne zadriglog prasca kakav ponekad umem da budem. Radujem se novom početku. Obožavam ekipu sa kojom radim i imam nešto zajedničko sa gledaocima B92 : "24 minuta" i meni je najdraža emisija”, zaključuje Kesić.

“24 minuta sa Zoranom Kesićem”, subota 19. mart od 21h na TV B92

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: