Mark Hamil: Sasvim je moguće da je Luk Skajvoker gej

Mark Hamil, glumac koji se proslavio ulogom Luka Skajvokera u kultnoj franšizi „Ratovi zvezda“ izjavio je za list „Sun“ da je „sasvim moguće da je Luk gej“.

Život

Izvor: Huffington Post

Nedelja, 06.03.2016.

09:55

Mark Hamil: Sasvim je moguće da je Luk Skajvoker gej
Foto: Gettyimages

„Fanovi mi pišu i često postavljaju pitanja. Kažu da su maltretirani u školi i da se plaše da objave da su gej, pa me pitaju da li je moguće da je Luk gej. Ja im kažem da je to na gledaocu da proceni“, izjavio je glumac.

„Ako mislite da je Luk gej, naravno da jeste. Ne treba toga da se stidite. Sudite o Luku prema tome kakva je ličnost, a ne prema tome koga voli“.

Nedavnoje reditelj Džej Džej Abrams otvorio mogućnost da ima gej likova u „Ratovima zvezda“ izjavivši da bi bilo „sumanuto reći da u tom svetu nema homoseksualaca“.

Gej ili ne, Luk se vraća u osmoj epizodi serijala čija je premijera zakazana za 2017. godinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: