Da li ovako izgleda "savršen muškarac" u Srbiji?

Kako izgleda “savršeno” muško telo?

Život

Izvor: Huffington Post

Petak, 19.02.2016.

11:45

Da li ovako izgleda

Foto: onlinedoctor.superdrug.com

Britanska internet-apoteka Superdrug Online Doctors objavila je drugi deo svog projekta “Perceptions Of Perection” u kome je predstavila 19 izmenjenih fotografija istog muškarca.

Svaka slika predstavlja idealan izgled u nekoj od zemalja sveta.

Kao i u prvom delu projekta, u kom su se bavili idealom ženske lepote, fotografiju su obrađivali dizajneri iz svake od zemalja.

“Potraga za savršenim telom prevazilazi pitanje roda. Rasplamsavaju je mediji i popularna kultura, pa muškarci širom sveta, možda i više nego žene, osećaju pritisak da izgledaju mršavije ili mišićavije, u zavisnosti od toga gde žive”, stoji u saopštenju Super Drug.

Dizajner iz Srbije je modelu na originalnoj fotografiji dodao tetovažu, blago uvećao mišiće, umanjio “pivski stomačić” i doterao bradu. Da li biste i vi rekli da tako izgleda ideal muške lepote u Srbiji?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

92 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: