Lijam Nison "prevario" javnost: “Samo sam se šalio”

Lijam Nison nedavno je podigao prašinu u javnosti izjavom da se zabavlja sa “izuzetno poznatom ženom”. U međuvremenu se ispostavilo da je glumac samo želeo da se malo zabavi.

Život

Izvor: B92

Subota, 13.02.2016.

18:05

Lijam Nison
Foto: Gettyimages

Sedam godina nakon što je njegova supruga Nataša Ričardson nastradala tokom nezgode na skijanju, zvezda filma “Taken” izjavila je za “Independent” da je nastavila sa svojim životom i našla novu ljubav.

“Bilo bi me sramota da kažem njeno ime, ona je izuzetno poznata. Moraću da dam sve od sebe za nju”, rekao je glumac pre nekoliko dana.

Nakon ove objave, društvene mreže su preplavile horde obožavalaca koji su pokušavali da pogode ko je dotična dama, pominjući u šali čak i Angelu Merkel i kraljicu Elizabetu.

Na kraju se ispostavilo da je došlo do nesporazuma, odnosno da Nison nije bio nimalo ozbiljan kada je dao spornu izjavu, piše news.com.au.

“U intervjuu vezanom za promociju njegovog novog dokumentarca, Nison se našalio sa irskim novinarem. Komični ton njegove izjave nažalost nije došao do izražaja u štampanoj formi”, izjavio je portparol glumca za magazin “People”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: