Lejdi Gaga priprema spektakl u čast Dejvida Bouvija

Američka pevačica Lejdi Gaga obećala je spektakl za sva čula na predstojećoj dodeli "Gremi" nagrada, kojim će odati poštu nedavno preminulom britanskom muzičaru Dejvidu Bouviju.

Život

Izvor: Tanjug

Subota, 13.02.2016.

09:48

Lejdi Gaga priprema spektakl u čast Dejvida Bouvija
Foto: Tanjug / AP Photo/Marcio Jose Sanchez

Ona je izrazila nadu da će njen performans dolikovati preminuloj rok legendi, s obzirom na to da je Bouvi voleo eksperimente.

"Gremi" nagrade biće dodeljene u ponedeljak, jedva mesec dana nakon smrti jedne od najuticajnije ličnosti u pop kulturi, pionira "glam roka" koji je, očigledno, inspirisao i Lejdi Gagu.

Organizatori najveće noći u muzičkoj industriji kažu da će nastup koji ekscentrična pevačica priprema biti izuzetno inovativan. "Mislim da do sada ništa slično nismo videli. Ovo je veoma ambiciozan nastup i zaista smo uzbuđeni zbog toga", rekao je producent Erik Kuk.

U kompaniji "Intel" kažu da su razvili specijalne efekte za spektakl na dodeli nagrada koja će biti uživo prenošena iz Los Anđelesa. Bouvi, koji je nedavno preminuo u 69. godini života, osvojio je samo jednu "Gremi" nagradu, a Lejdi Gaga, koja planira da ove godine izda novi album, ali ne iznosi mnogo detalja o tome, kaže da se kao mlada umetnica "zaljubila" u njegovu muziku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: