Šta očekuje nominovane za Oskare od poklona vrednih 200.000$?

Luksuzni poklon-paket, koji će ove godine dobiti nominovani za najprestižniju filmsku nagradu, Oskar, u sebi ima zaista neobične poklone.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 11.02.2016.

14:00

Šta očekuje nominovane za Oskare od poklona vrednih 200.000$?
Foto: Thinkstock

Od tretmana podizanja grudi, preko seks-igračaka, elektronskih cigareta, do šetnji Japanom, ovogodišnja odabrana ekipa naići će na zaista originalne poklone koje im daruju razne kompanije.

Ukupno 25 ljudi imaće jedinstvenu priliku da dobiju pregršt iznenađenja kada kod svoje kuće budu počeli da gledaju sadržaj. Osim gore nabrojanih, Leonardo Dikaprio, Kejt Blančet, Dženifer Lorens i ostali, dobiće i personalizovane M&M’s bombonice, godinu dana besplatnog rentiranja “audi A4” automobila od kompanije Silverkar, banjske vikende, hotelske smeštaje u luksuznim hotelima u Italiji, besplatne turističke ture po Izraelu, mogućnost da poklone 10.000 obroka za nezbrinute životinje prihvatilištu po njihovom izboru, fitne-pakete, luksuzni nakit, mnoštvo raznoraznih kozmetičkih preparata i specijaliteta kuhinje, vrhunska alkoholna pića, metalne novčanike za prednji džep, zaštitna stakla za mobilne telefone i svakojakih stvari, kojima se sponzori utrkuju da privuku pažnju poznatih ličnosti.

Biti nominovan isplativo je sa koje god strane čovek da pogleda, a jutro posle dodele nagrada, kada mamurluk polako bude prolazio i budu otvarani “paketići”, imaće osećaj kao da je stigla Nova godina.

Izvor: blockbuster.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: