Telohranitelj oterao medveda ispred Putinove rezidencije

Bivši telohranitelj ruskog predsednika Vladimira Putina Aleksej Djumin je izjavio danas da se jednom ispred Putinove rezidencije suočio medvedom.

Život

Izvor: Tanjug

Utorak, 09.02.2016.

18:43

Telohranitelj oterao medveda ispred Putinove rezidencije
Foto: Thinkstock

Djumin (43), koji je nedavno imenovan regionalnim guvernerom, ispričao je listu "Komersant" da je bio na dužnosti dok je Putin u rezidenciji spavao, kad je na drugoj strani staklenih vrata ugledao medveda koji se uspravio na stražnje noge, prenela je agencija AP.

Bivši telohranitelj navodi da je tada pogledao medvedu u oči, otvorio vrata i iz službenog pištolja ispalio jedan metak pored medvedovih nogu.

Životinja je tada pobegla, a Putin je kasnije Djumina pohvalio zato što je medvedu poštedeo život, priseća se on.

Nakon što je godinama služio Putinu kao telohranitelj, Djumin je prvo imenovan šefom Snaga za specijalne operacije ruske vojske, a prošle nedelje i guvernerom Tulske oblasti, jugozapadno od Moskve.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: