Hju Džekmen po peti put operisao rak kože

Hju Džekmen je po peti put operisao karcinom bazalnih ćelija kože, blaži oblik raka koji obično napada lice, leđa, uši, ramena ili vrat.

Život

Izvor: Mashable

Utorak, 09.02.2016.

11:12

Hju Džekmen po peti put operisao rak kože
Tanjug / Richard Shotwell/Invision/AP

Prvi put je primetio promene na koži još u novembru 2013. Holivudski glumac nikad pre dijagnoze nije koristio kremu sa zaštitnim faktorom, iako lekari u njegovoj rodnoj Australiji insistiraju na tome.

“Rak kože je učestala pojava u Australiji. Pošto nikad nisam nosio kremu za sunčanje, bio sam prvi kandidat”, rekao je Džekmen za "Pipl" u maju 2015.

On je apelovao na svoje pratioce na Tviteru da “obavezno koriste kremu za sunčanje” i ponovio svoju poruku s Instagrama da se “redovno kontrolišu” kod lekara.

Iako rak bazalnih ćelija nije opasan po život, može se proširiti, ukoliko se ne ukloni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: