Majkl Mur u bolnici

Američki reditelj Majkl Mur smešten je u bolnicu zbog upale pluća i sada se oseća bolje.

Život

Izvor: B92

Subota, 06.02.2016.

15:45

Majkl Mur u bolnici
Foto: Gettyimages

Pošto se Mur razobleo, prekinuta je promocija njegovog dokumentarnog filma "Where to Invade Next". "Recimo da je sve bilo jako loše u nedelju. Ali zahvaljujući dobrim lekarima, dobroj hrani i novom sistemu zdravstvenog osiguranja, sada mi je mnogo bolje" , napisao je Mur juče na svom Fejsbuik nalogu.

On je dodao da se razboleo zbog napora tokom promocije svog filma, a dodatno se umorio jer se u nekoliko navrata pojavio u medijaima i na skupovima, kako bi podržao demokratskog kandidata na predstojećim predsedničkim izborima u SAD Bernija Sandersa.

Majkl Mur je poznati američki reditelj i aktivista. Proslavio se filmovima "Bowling for Columbine" iz 2002. godine i "Fahrenheit 9/11", o terorističkim napadima u Njujorku 11. septembra 2001. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: