"Playboy" prirodniji nego ikad: Ovo su stranice novog magazina

Šta je “Playboy” bez golih žena? Neko bi rekao da je to kao magazin o automobilima, bez fotografija automobila. Pa ipak, u martovskom izdanju nekada erotskog časopisa, vidi se manje golotinje nego ikad ranije.

Život

Izvor: nytimes.com

Petak, 05.02.2016.

15:38

Foto: Gettyimages

Počevši od sledećeg meseca, magazin više neće objavljivati eksplicitne fotografije koje su činile identitet ovog brenda još od 1953. kada je na duplerici bila čuvena Merilin Monro.

Istini za volju, golih žena u novom broju ima, ali su najintimniji delovi tela strateški pokriveni pažljivim odabirom poza. Recimo, na duplerici je praunuka Ernesta Hemingveja Dri Hemingvej, koja rukama skriva šta može sakriti.

Fotografije gospođice Hemingvej i ostalih žena u magazinu nisu retuširane.

Ma kako paradoksalno zvučalo, “Playboy” je podvrgnut velikoj “kozmetičkoj operaciji”, a iz operacione sale izlazi prirodniji nego ikad.

Nova strategija već je urodila plodom, pa je sajt Playboy.com zabeležio rast poseta za 400 odsto, nakon što ga je kompanija “upristojila”. Takođe, prosečna starost posetilaca opala je sa 47 na 30 godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: