“Umro” od alkohola, probudio se u mrtvačnici, pa vratio na žurku

Jedan Rus probudio se u mrtvačnici nakon što je proglašen mrtvim, prenose lokalni mediji. On je pre incidenta bio na zabavi na kojoj je popio veliku količinu alkohola. Ipak, još je zanimljivije to da se posle “čudesnog buđenja” vratio na žurku.

Život

Izvor: B92

Petak, 01.01.2016.

11:55

“Umro” od alkohola, probudio se u mrtvačnici, pa vratio na žurku
Foto: Thinkstock

Muškarac se onesvestio nakon što je popio previše alkohola, pa je greškom proglašen mrtvim. Ovaj slučaj na istoku Rusije je prijavljen u sredu, ali nije sasvim jasno kada se tačno dogodio.

Muškarčevi prijatelji pozvali su hitnu pomoć, a medicinsko osoblje ga je proglasilo mrtvim pre nego što su ga odveli u mrtvačnicu. Ipak, čovek se “vratio među žive” dok se nalazio u hladnjači u mrtvačnici.

“Te noći bili su popunjeni kapaciteti lokalne mrtvačnice. Tela su bila ne samo na policama, nego i na podu hladnjače, gde je premešten naš 'mrtav' heroj”, izjavio je portparol policije Aleksej Stojev.

Čovek se u jednom trenutku probudio ne uspevajući da shvati gde se nalazi. Svest mu je bila pomućena zbog uticaja alkohola, a u mraku je osetio da su mu udovi potpuno hladni. U strahu je požurio prema vratima, ali su ona bila zaključana.

Počeo je da viče za pomoć i da lupa po vratima. Kada su ga čuli stražari, prijavili su slučaj lekarima, a oni su ga prosledili policiji. Kada su policajci otvorili vrata, "čovek koji je vaskrsao" izleteo je u panici iz sobe. Ispitali su ga i zatim pustili, prenosi rt.com.

Kada se vratio na zabavu, njegovi prijatelji su i dalje pili, ali "u njegovu slavu". Osoba koja je otvorila vrata onesvestila se od šoka. Sahrana se brzo pretvorila u žurku “ponovnog rođenja”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

107 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: