Stiven Sigal: Ako hoćete, podučavaću vaše specijalce

Američki glumac Stiven Sigal, kome je danas na Alfa BK Univerzitetu u Beogradu uručen počasni doktorat, izjavio je da bi prihvatio da obučava borilačkim veštinama srpske specijalce, da će se u Srbiju sigurno vratiti, te daće ovde snimati filmove.

Život

Izvor: B92

Sreda, 02.12.2015.

14:43

Default images
Foto: Beta / Miloš Miškov

Stiven Sigal: "Mnogima smeta moje prijateljstvo sa Rusijom i Srbijom"

"Nisam dobio zvaničan zahtev, ali prihvatio bih ukoliko bih dobio ponudu da obučava srpske specijalce, rekao je Sigal odgovarajući na pitanja studenata. Dodao je da se time i inače bavi, ali i primetio da srpski "momci" iz te branše koje je video tokom posete Srbiji "sasvim dobro izgledaju".

Sigalu, koji je i instruktor borilačkih veština i jedan od najpoznatijih filmskih "tabadžija", predsednica Saveta Alfa BK Univerziteta Milanka Karić uručila je danas počasni doktorat na Fakultetu za sport u okviru tog univerziteta.

Sigal je zatim u razgovoru sa studentima rekao da će se svakako vratiti u Srbiji i da namerava da snima filmove ovde, za šta je, kaže, dobio i podršku od predsednika Tomislava Nikolića, premijera Aleksandra Vučića i gradonačelnika Beograda Siniše Malog.

"Dobio sam ogromnu podršku i to je razlog zašto mogu da kažem da ću se hiljadu posto vratiti ovde i snimati filmove", kazao je Sigal. U prepunoj sali Sigal je odgovarao na razna pitanja, pa i ona šaljiva.

Na primer, na pitanje - ko je jači vi ili Čak Noris, Sigal je rekao - Čak ima skoro 80 godina, pa procenite sami.

Sigal je potvrdio da je veliki prijatelj predsednika Rusije Vladimira Putina primetivši da su ruski i srpski narod bratski povezani.

Na pitanje kako je uspeo da postane veoma uspešan kao glumac, majstor borilačkih veština, muzičar i porodični čovek, Sigal je kazao da je sve moguće ako se neko jako trudi, kao i da se nikada ne stidi bilo čega što je do sada radio, jer je uvek davao sve od sebe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

188 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: