Stiven Sigal: Srbiju smatram svojom novom domovinom

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas, u razgovoru sa holivudskim glumcem Stivenom Sigalom, da će Vlada uraditi sve kako bi pomogla razvoj filmske industrije u Srbiji.

Život

Izvor: Beta

Utorak, 01.12.2015.

13:51

Default images
Foto: Tanjug / Zoran Žestiæ

Vučić je dodao da će to doprineti ne samo poboljšanju ekonomske situacije, nego i promociji Srbije.

Premijer je podržao ideju Stivena Sigala o otvaranju aikido kluba u Beogradu, kao i angažovanje holivudskog glumca na promociji Srbije. Stiven Sigal je istakao da će Zakon o podsticajima za strane produkcije obezbediti velika finansijska sredstva Srbiji, ali isto tako privući i veliki broj turista.

"Ekonomija u Srbiji polako raste za razliku od drugih evropskih zemalja", zaključio je Sigal i dodao da će učiniti sve kako bi na što bolji način promovisao Srbiju koju smatra svojom novom domovinom.

Sa glumcem se sastao i predsednik Srbije Tomislav Nikolić koji je ocenio da se Sigal dokazao kao prijatelj naroda u Srbiji tokom prošlogodišnjih poplava kada je pomogao da se prikupi novac za ugrožene.

"Vi ste prijatelj Srbije, i očigledno ste prepoznali naše vrline i dušu, mi to znamo da cenimo", rekao je Nikolić, a prenela njegova služba za informisanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

186 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

11 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: